Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Alpin Ski

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Flair 73 - white m/ binding

Flair 73 er den perfekt skien å lære seg å kjøre på skjæret med. Den har en liten rocker i tuppen, noe som gjør den utrolig lett å svinge uansett hastighet, og den takler ujevnt terreng på en fantastisk måte. Skien passer alle fra nybegynner og opp til noe øvet nivå.
Fra kr 2 499,00

Flair 76 Black m/ binding

Flair 76 er en allround bakkeski til dame.Passer best i preparert bakke, og takler alle typer forhold.Enkel å håndtere, og sitter trygt og godt på hard snø og is.Rocker i tuppen, slik at den flyter godt over ujevnheter og er enkel å kontrollere.Ski og binding er utviklet sammen for å gi optimale egenskaper og lav vekt.Flair 76 passer til alle fra nybegynner til godt øvet løper.Disse skiene inngår også i en av våre skipakkerSe skipakkeoversikt for priser og innhold
Fra kr 5 499,00

RTM 76 BLK / Orange m/binding

RTM 76 er en allround bakkeski. Passer best i preparert bakke, og takler alle typer forhold. Enkel å håndtere, og sitter trygt og godt på hard snø og is. Rocker i tuppen, slik at den flyter godt over ujevnheter og er enkel å kontrollere. Ski og binding er utviklet sammen for å gi optimale egenskaper og lav vekt. RTM 76 passer til alle fra nybegynner til godt øvet løper.
Fra kr 3 499,00

E XDR 79 CF + Z12 Walk F80

Allsidig og smidig unisex alpinski med binding. Den har en lett konstruksjon og er enkel å manøvrere.
Fra kr 3 999,00

E X-DRIVE 7.5 + E Lithium 10 L

Salomon X-Drive 7.5 er lett å kontrollere i bakken. Skien gir stabilt kantgrep og har gode egenskaper for skikjørere som ønsker en trygg og solid modell.
Fra kr 3 999,00

T TNT + L10 B90 binding

Leken og allsidig unisex parkski med binding
Fra kr 5 499,00