Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Fritidssko Dame

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Cloudflow W

Cloudflow er imponerende på grunn av sin lette vekt og ekstraordinære løpekomfort. Dette er en mengdeløps sko som egner seg like bra til korte løpeturer som til maraton, men også som en crosstrainer-sko Dropp: 6mm Vekt: 220g @42
Fra kr 799,00

Cloudswift W

ON Cloudswift er en nøytral, lett og svært komfortabel løpesko for korte- og mellomlange løpeturer. Helion™ skumsåle gir maksimal demping og god energioverføring ut av steget. 7 mm drop, Vekt 240 g (dame str 37)
Fra kr 899,00

DTS3 W BUGrip® GTX

DTS = Distance Training Shoe. Navnet sier alt. DTS3 BUGrip GTX® er en pigget sko for lettere hiking og vinterløping med maksimal komfort.
Fra kr 2 100,00

DTS3 W RB9X GTX

Avansert sko for lange spaserturer, reiser og hverdagsbruk. Med DTS har vi funnet den nye standarden når vi snakker om komfort, med myk polstring i krage og pløse og en fotformet ergonomisk lest som føttene dine øyeblikkelig vil elske.
Fra kr 1 700,00

DTS4 W RB9X

Distance Training Shoe (DTS) - navnet sier alt! Denne hverdags- og spasérskoen kommer til å være din beste venn fra det øyeblikket du tar den på, uavhengig av om du går eller løper med den.
Fra kr 650,00

NRGY Resurge unisex

NRGY Resurge handler om høy komfort. Den assymetriske øvre delen gir et atilig utseende til en fleksibel løper. Skoen har NRGY demping og SOFTFOAM PLUS i sokken for optimalt bruk.
Fra kr 299,00