Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Polar

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

POLAR IGNITE

Polar Ignite er treningsklokken for alle som vil pushe grensene sine og bli den beste utgaven av seg selv. Klokken tar seg av treningsplanleggingen for deg; den måler hvor godt du restituerer i løpet av natten, registrerer søvnen din og foreslår treningsprogrammer basert på dagsformen din.
Fra kr 2 499,00

POLAR IGNITE

Fra kr 1 999,00

POLAR UNITE Rosa S/Long

Polar Unite hjelper deg med å kombinere og balansere trening, restitusjon og hverdagslivet. Treningsklokken motiverer deg til å trene regelmessig, med bruk av funksjoner som gjør det å holde seg i form til en naturlig del av hverdagen. Klokken har pulsmåling fra håndleddet, søvnregistrering, måler restitusjon og gir personlig treningsveiledning tilpasset dagsformen din. Polar Unite kan kobles til GPS. Gi din Polar Unite et personlig preg med reimer og fargetemaer for klokkevisning.
kr 1 699,00

POLAR VANTAGE V Sort OS

Inkl manual og USB ladekabel Polar Vantage V er en premium multisportklokke med GPS Klokken er den første i verden som måler løpskraft fra håndleddet Teknologien Polar Precision Prime sørger for nøyaktig pulsmåling fra håndleddet under alle typer trening - Treningstid: opptil 40 timers treningstid med GPS og optisk pulsmåling. Opptil 1 uke med daglig bruk
kr 4 199,00 kr 5 299,00

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 299,00 Max: kr 5 299,00
kr299 kr5299
kategorier
produsenter