Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Terreng

Terreng

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Trek Marlin 5 WSD

Marlin 5 Womens er en hverdagssykkel som er klar for sti og perfekt for daglige eventyr, på og utenfor stien.
Fra kr 5 999,00

Trek Marlin 6 WSD Aloha Green ML

Marlin 6 Women's er en terrengsykkel, bygget for å gi deg effektiv sykling med en dempegaffel som kan låses, og behagelige girskift med 2x8 drivverk. Den er laget for terrengsykling, men har også utstyr som fester for bagasjebrett og støtte som gjør den til et topp valg for spennende daglig pendling.
kr 7 199,00

Specialized CHISEL COMP SATIN DUSTY LILAC/BLACK/STORM L

The Chisel Comp gives you everything you need to reach the top of the podium… at a price that doesn’t break the bank. Ultralight aluminum frameset that’s stiff in all the right places, yet surprisingly compliant? Check. Stellar components? Check. Dialed geometry, that’s nimble yet confident? Check, check, and check.
kr 19 999,00

Trek Marlin 6

Marlin 6 er en XC-sykkel som er bygget for å gi deg en effektiv terrengsykkel med dempegaffel som kan låses, og 2x8 drivverk med jevne girskift. Den er laget for terrengsykling, men den er også utstyrt med fester for bagasjebrett og støtte som gjør den til et topp valg for eventyrlige daglig pendling.
Fra kr 7 199,00

Trek Marlin 5

Marlin 5 er en hverdagssykkel som er klar for sti og perfekt for daglige eventyr, på og utenfor stien. En dempegaffel med 100 mm vandring, 21 gir, og fester for bagasjebrett og støtte gjør den til et perfekt valg for ferske terrengsyklister og andre som ser etter en komfortabel, stabil pendlersykkel med tøffheten til en ekte terrengsykkel.
Fra kr 5 999,00

Trek Marlin 6 WSD

Marlin 6 Women's er en terrengsykkel, bygget for å gi deg effektiv sykling med en dempegaffel som kan låses, og behagelige girskift med 2x8 drivverk. Den er laget for terrengsykling, men den er også utstyrt med fester for bagasjebrett og støtte som gjør den til et topp valg for eventyrlige daglig pendling.
Fra kr 7 199,00