Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Til Henne

Til Henne

Her finner du noen gode julegavetips til henne! Disse ligger alltid trygt under treet uten fare for at de trengs å byttes! God Jul!

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

HotWool 230 gr. Sports Top, Wo

Slitestyrken, kombinert med at plaggene ikke klør og at de gir så god isolasjon, har ført til at Forsvaret bruker denne kvaliteten som undertøy. Bruksområde: For de som jobber mye ute, er dette en klar favoritt Materialer: 65% Merino Wool, 20% Polyester, 15% Polyamide
Fra kr 499,00

HW Socks

Aclima ullsokker er laget i slitesterk ullfrotté. Ullsokkene er myke og varme, og passer meget bra til friluftsliv og andre aktiviteter hele året rundt. Merinoull gjør at du ikke føler deg klam på føttene, samtidig forhindres lukt fra å sette seg i sokkene.
Fra kr 199,00

Trekking Socks

Fra kr 199,00

WarmWool Boxer shorts, Woman

Aclima WarmWool er Aclimas mest populære serie, og den serien vi har størst utvalg i. Dette er det tradisjonelle undertøyet laget av Total Easy Care (TEC) - behandlet Merinoull, noe som gjør plaggene ekstra myke.
Fra kr 349,00

WarmWool Hoodie with zip, Woma

En videreutvikling av hettegenseren som passer perfekt for de som er i større aktivitet der man tidvis svetter mye som f.eks toppturer. Med glidelåsen på brystet kan man raskt bli kvitt overskuddsvarme, og stenge når man blir kaldere.
Fra kr 949,00

MULTI SPORT WOMAN SHIRT/LONG J

Lett ullundertøy-sett i 100 % merinoull. Flate sømmer. God fukttransport.
Fra kr 599,00

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 199,00 Max: kr 999,00
kr199 kr999
kategorier
produsenter