Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Trøyer Dame

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Nike Element Women's 1/2-Zip R

Nike Element løpeoverdel med glidelås i halv lengde til dame er det perfekte laget for kjølige løpeturer. I en lett pakke gir den varme med svettetransporterende materiale, og et pustende design som motvirker overoppheting.
Fra kr 599,00

BL TOP Crew neck l/s BLACKCOMB

Sømløs teknologi basert på kartlegging av kroppens kalde og varme soner. Refleksdetaljer. Feste for øretelefon. ODLO effect hindrer uønsket vond lukt
Fra kr 649,00

SUW TOP Crew neck l/s (W) PERF

For høyintensiv trening. Fukttransporterende og varmeisolerende. Seamless konstruksjon.
Fra kr 799,00

Balue Dolman Sleeves Tee

Balue Dolman Sleeves Tee er en pustende t-skjorte med vår behagelige passform. Ermene har dolmanform. Dolmanermer er ermer som slutter med åpningen lavt på armen hvilket betyr at ermene er bredere ved skuldrene. T-skjorten gir fuktkontroll og luftgjennomstrømning.
Fra kr 500,00

Chaline Tee

Chaline Top er en treningstopp, god til sport og fritid. Ny utvikling av vår populære TACTEL kvalitet. En lettere utgave som har samme funksjoner, men tørker fortere og er lettere og mer behagelig å ha på seg.
Fra kr 350,00

Charlotte Tee

Charlotte Tee er en trenings t-skjorte, som er god til sport og fritid. Ny utvikling av vår populære TACTEL kvalitet. En lettere utgave som har samme funksjoner, men tørker fortere og er lettere og mer behagelig å ha på seg
Fra kr 420,00